Waarom Advocaat Kim?

Je mag er vanuit gaan dat ik de ‘kneepjes van het vak’ ken. Ik zorg dan ook voor de best mogelijke deal in de situatie zoals deze is en ik zet me daar maximaal voor in. Je bent bij mij geen “nummer”. Ik sta helemaal tot je beschikking en ik ga maximaal voor jouw belangen. Maar dat zou voor alle advocaten moeten gelden.

Betrokken bij jou!

Ik ben dus oprecht betrokken bij jou en bij je situatie en begrijp als geen ander wat je doormaakt. Doordat ik al 20 jaar gespecialiseerd werk, kan ik putten uit een schat aan ervaring. Ik treed op voor zowel werkgevers als werknemers en kan mij in beide kanten goed inleven, met oog voor de belangen en emoties die aan de andere kant spelen.

En wat is dan dat beetje meer? Hoe werkt het?

Vertrouwen, gelijkwaardigheid, transparantie en rechtvaardigheid zijn belangrijke waarden waar ik naar leef en werk. Maar wat betekent dat voor mijn hulp aan jou?

Vertrouwen

We gaan alleen met elkaar in zee als jij mij vertrouwt en ik jou. Die klik moet er zijn. Als ik die klik om wat voor reden dan ook niet voel, zal ik je dat eerlijk zeggen. Ik ken genoeg goede collega’s waar ik je dan naar kan verwijzen. Dus ook in die situatie help ik je verder! Gaan we door, dan sta je er niet langer alleen voor. Ik zal dan alles voor je uit de kast halen.

Gelijkwaardigheid

We gaan deze situatie samen oplossen. Wij zijn een team en werken gelijkwaardig samen, ook al hebben we verschillende rollen in dat proces. Ik adviseer je vanuit mijn expertise wat mij de beste weg lijkt tot de oplossing en waarom. Dat doe ik in normale taal en zonder ingewikkelde juridische theorieën. Je houdt zelf de regie. Jij beschikt zelfs over cruciale informatie die ik nodig heb om de sleutel tot de oplossing voor jouw probleem te vinden. Die puzzel gaan we dus samen leggen. Het is immers jouw leven, jouw werk, en de weg naar de oplossing moet door jou gedragen worden. Want pas dan voelt het achteraf ook goed en kun je de situatie achter je laten.

Rechtsgebiedenregister

Advocaten moeten zich na hun stage verplicht laten registreren in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Advocaat Kim heeft zich geregistreerd voor de rechtsgebieden arbeidsrecht, collectief ontslag en medezeggenschap.

Verder ben ik lid van twee specialisatieverenigingen. De VAAA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam) en de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). Ik ga regelmatig naar lezingen en houd zo mijn kennis up to date.

Empathie 3.0

Mijn meerwaarde is dat mijn empathisch vermogen zeer hoog is. Ik kan me van nature verplaatsen in de ander. Ik noem het zelf empathie 3.0. De mensen die ik heb geholpen geven mij dat ook terug. Nieuwsgierig?

Kijk maar eens naar mijn beoordelingen

Burn-out?

In 2012 heb ik door privé omstandigheden een burn-out gehad. Ik weet dus wat voor een impact dit op een mens en een werksituatie kan hebben. Of je nu als werkgever een medewerker hebt die burn-out is of als werknemer in zo’n situatie zit, dan kan ik daarbij ondersteunen.

Meer weten?

Vanuit inzicht in jou als mens en vanuit de verhalen die ik met mij meedraag, kan ik dus samen met jou de beste aanpak en oplossing kiezen die bij jou past, en die leidt tot een bevredigend resultaat. Meer weten? Je mag me altijd vrijblijvend bellen.

Transparantie

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Klinkt misschien als een open deur, maar het is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik ben eerlijk en transparant over de kansen die ik zie. Ik vertel het je dus ook als ik jouw kansen niet zo sterk schat. Maar zelfs in die situatie streef ik de best mogelijke oplossing na, want die is er altijd. Ik ben geen advocaat die gouden bergen belooft. Ik maak mij wel sterk voor de beste oplossing voor jou en je weet ook wat mijn hulp kost voordat we samen daadwerkelijk van start gaan. Wat ik toezeg maak ik dus waar.

Rechtvaardigheid

Last but not least, dit is de reden waarom ik advocaat ben geworden. Het is de drijfveer waarop ik dagelijks vaar. Ik ben in staat om je een spiegel voor te houden, want rechtvaardigheid kent ook een prijs. Vanuit emotie kun jij soms iets onrechtvaardig vinden, terwijl de realiteit soms betekent dat daarvoor strijden een te hoge prijs kan betekenen. Ik houd je dan de mogelijkheden voor, zodat je zelf in staat bent om je keuzes te maken.