@werknemer

Met al deze vragen ben je bij mij aan het juiste adres. Je doet je werk met toewijding en inzet. Als daarin plotseling verandering komt, dan is dat heftig. Zeker als je het niet hebt zien aankomen. Je voelt je alsof de grond onder je weg is geslagen. Wat nu?

Ik begrijp wat je doormaakt. Ik help al 20 jaar mensen die hetzelfde door hebben gemaakt. En ik voel aan waar jouw pijn zit. Daardoor ben ik in staat om de vertaalslag te maken van jouw punten van zorg naar jouw belangen. Samen met jou zorg ik dat er een goede oplossing komt. Geen ingewikkelde juridische taal of strategieën die jij niet snapt. Een oplossing die bij je past, die door jou gedragen wordt en waardoor je deze situatie met een goed gevoel kunt afsluiten. Bij mij ben je geen nummer. Ik wil jou echt leren kennen. Hoe sta je in het leven? Wat is voor jou echt belangrijk bij de oplossing van jouw probleem?

"Word je ontslagen of heb je het gevoel dat ontslag in de lucht hangt, en weet je niet hoe je hierop moet reageren?"

"Zit je niet lekker in je vel op je werk, wil je eigenlijk wel weg maar durf je dat niet tegen je werkgever te zeggen?"

"Zit je in een lastige situatie op je werk, waarbij je het niet langer alleen aankunt en eens met iemand wilt praten?"

Wat is belangrijk voor jou?

Werk is meestal een heel belangrijk deel van iemands leven. Het brengt zingeving en voldoening. Doordat ik echt de tijd voor jou neem en aanvoel waar de schoen wringt, zijn we daardoor al halverwege de oplossing. Want dat ik de juridische kennis in huis heb, daar mag je blind op vertrouwen. Daarin zit mijn meerwaarde niet, al klinkt dat misschien vreemd. Wat ik daarmee bedoel is: iedere advocaat die arbeidsrecht doet, heeft die kennis in huis.

Ik maak het verschil doordat ik JOU begrijp en dus SAMEN met jou de weg naar de beste oplossing bewandel. Ik loop met je mee. Ik wijs je de weg en adviseer je welke afslag te nemen, maar je houdt zelf het stuur vast. Met mij aan jouw zijde sta je er niet alleen voor!

"Wil je een overstap maken naar een andere werkgever, maar weet je niet of dat wel kan omdat je een concurrentiebeding hebt getekend?"

@advocaatkim

Vragen, verzoeken of een afspraak maken? Bel, mail of laat een bericht achter.