Prijskaartje

De associatie bij een advocaat is helaas vaak hoge rekeningen. Een advocaat kost inderdaad geld, maar ik zou geen klanten hebben als ik mijzelf niet zou terugverdienen, niet waar?

Ik ben werknemer

"Ik wil mijzelf terugverdienen in een betere deal, een goede oplossing en het bieden van meerwaarde in de vorm van moral support."

Mijn uitgangspunt is allereerst dat de kosten van mijn hulp in verhouding moeten staan tot jouw financiƫle belang. Ik ben er direct en eerlijk over als ik wat dat betreft bedreigingen zie. Want wie wordt er blij van een hoge rekening als je er uiteindelijk niets mee opschiet of er zelfs op toe moet leggen? Ook mij geeft dit geen voldoening, want mijn belang is een tevreden klant. Het prijskaartje is daar onderdeel van. Ik wil mijzelf terugverdienen in een betere deal, een goede oplossing en het bieden van meerwaarde in de vorm van moral support.

Tarieven werknemer

Zodra ik een inschatting kan maken van de omvang van mijn werkzaamheden, ben ik bereid om hiervoor een vaste prijs (fixed fee) af te spreken. Als het traject waarin je zit nog onvoldoende omlijnd is, kan dat niet altijd, maar dat zal ik dan communiceren. Ik zal dus altijd proberen transparant te zijn over de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vooraf duidelijkheid en achteraf geen verrassingen.

De advocaatkosten zijn trouwens altijd een punt van onderhandeling. De meeste werkgevers zijn bereid om in het kader van een afscheidsregeling een budget aan te bieden. Dat budget is meestal onderhandelbaar. Ook daarin kan ik dus iets voor je betekenen.

@advocaatkim

Volg mij op social media. Vragen, verzoeken of een afspraak maken? Bel, mail of laat een bericht achter.

Ik ben werkgever

"Met een beetje goede wil blijft de relatie met de medewerker behouden."

Advocaat Kim arbeidsrecht Utrecht Zeist

Problemen met personeel kosten tijd en geld, daar kan helaas niemand omheen. Een zieke werknemer vergt begeleiding, een werknemer die niet naar wens functioneert ook. En dan moet er ook nog een advocaat worden ingeschakeld. Dat kan ik niet leuker maken, maar wel anders. Met mijn hulp komt er namelijk een oplossing waardoor beide partijen verder kunnen, en dat is wat waard. Het bespaart tijd en negatieve energie. En met een beetje goede wil blijft de relatie met de medewerker behouden. Die in plaats van negatieve verhalen te verspreiden alsnog een ambassadeur van jouw bedrijf wordt.

Tarieven werkgever

Ik werk op basis van concurrente tarieven, waarvoor ik kwaliteit lever. Ik ben bereid tot tarieven op maat, afhankelijk van de situatie. Ook kan ik op abonnementsbasis werken.

Meer over abonnementen