WAT relaties

WAT relaties? Dat zijn mijn Working Apart Together collega’s. Het komt regelmatig voor dat er hulp van anderen nodig is om een werk situatie te kunnen oplossen en verder te kunnen. Omdat ik dit werk al 20 jaar doe, heb ik mensen om mij heen verzameld die zich allemaal met werk problemen bezig houden.

Zo werk ik samen met advocaat ondernemingsrecht en verbintenissenrecht Geneviève Galjé, een mediator, pensioen specialist, arbeidsdeskundige, fiscalist, loopbaan coach en outplacement adviseur, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise. Denk ik dat je meer of iemand anders nodig hebt dan ik, dan zal ik je dat eerlijk vertellen en je in contact brengen met mensen uit mijn netwerk.

Geneviève over Kim

Advocaat Kim arbeidsrecht Utrecht

Ik werk al heel lang samen met Kim. Ze is heel precies en dat is een uitstekende kwaliteit voor een advocaat. Ze heeft veel ervaring als advocaat arbeidsrecht. Als ondernemer is ze creatief en positief. Ze weet na tegenslagen weer op te staan en vooruit te komen. Ze heeft lef. Ook weet ze mensen te verbinden. Ik kan met Kim lachen onder andere over de wijze waarop ze tegen de dagelijkse uitdagingen als advocaat, ondernemer, moeder, echtgenote en collega kijkt. Ze kan met een kritische maar tevens realistische blik naar zichzelf kijken.

Kim is een hele fijne collega die tijd neemt voor overleg bij bijvoorbeeld uitdagende rechtszaken. Problemen gaat ze niet uit de weg, maar pakt ze aan. Voor cliënten staat ze altijd klaar met een luisterend oor en haar oplossend vermogen. Het is daarom voor mij fijn met haar een team te mogen vormen.

@advocaatkim

Volg mij op social media. Vragen, verzoeken of een afspraak maken? Bel, mail of laat een bericht achter.

Kim over Geneviève

Advocaat Kim Genevieve ondernemingsrecht

Scherpzinnig, kordaat, humoristisch. Gezonde zelfspot en hart voor de zaak. Zelf zegt ze: “Ik kan er ook niets aan doen dat mijn ouders me zo genoemd hebben. Eén streepje met de wind mee, één streepje met de wind tegen.” Zo ken ik Geneviève. Ik werk al langer dan een decennium met haar samen. Waarom? Ik kan blind op haar vertrouwen. En we hebben aan één woord genoeg. Als ik een klant aan haar toevertrouw, dan weet ik dat die in goede handen is.

Waar mijn kennis over het ondernemingsrecht ophoudt, begint de hare. Zo komt onze complementariteit bijvoorbeeld perfect tot uitdrukking bij conflicten met/ over statutair bestuurderschap. Geneviève weet alles over aandeelhouders verhoudingen, ik weet alles over de dubbele rechtsverhouding en wat daarbij komt kijken. We hebben als team een bewezen track record.

Partner van Samen voor Zeist

Verbondenheid en betrokkenheid zijn belangrijke waarden voor mij als advocaat. Daarom ben ik partner van Samen voor Zeist. Vanuit dat partnerschap draag ik graag vanuit maatschappelijke betrokkenheid en mijn verbondenheid met de Zeister gemeenschap en de ondernemers en instellingen aldaar mijn steentje bij. Bijvoorbeeld door deelname aan werkgroepen, ronde tafel gesprekken, het geven van workshops en het op andere manieren meedenken en delen van mijn kennis en kunde.